Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la doar 250 de m de o plajă cu nisip, intr-o zonă centrală in Benidorm.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

In camere există un sistem de incălzire. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante in apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. In plus clienții pot alege intre o sală de fitness, biliard și aerobic. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie