Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la aproximativ 350 de m de plajă, intr-o zonă centrală in Benidorm.

Dotări

Hotelul oferă 224 de camere și 112 camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, o sală de jocuri, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă in spațiile comune. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Mobilierul camerelor cuprinde un telefon cu apelare directă, un televizor și un seif.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce (2 bazine parțial incălzite) oferă de asemenea o zonă de scăldat amenajată pentru copii. In zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Clienții pot folosi diverse oferte in timpul liber, de exemplu tenis, biliard, un joc de darts, un spa și un solariu, iar contra cost și tenis de masă. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie