Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Brasov


Descriere

Grand Hotel este situat intr-o zona rezidentiala, linistita a Brasovului, inconjurata de culmi muntoase, aflata la iesirea din Brasov spre Bucuresti, zona de sud-est si la doar 10 minute de mers cu masina, de Centrul Vechi al Brasovului, in Cartierul Noua. Din centrul orasului, se poate ajunge cu autobuzul Nr.17, din Livada Postei, sau de la Gara Brasov cu autobuzul Nr.35, durata calatoriei fiind de aproximativ 20 minute.

Amplasat intr-un loc linistit, la poalele muntilor, Grand Hotel se afla la doar 5 minute de mers de Lacul Noua, unde va puteti bucura de o plimbare pe jos sau cu bicileta, locuri de joaca pentru copii, foisoare si spatii amenajate pentru picnic si gratare, cat si un mic „port” care ofera spre inchiriat mici ambarcatiuni, lebede plutitoare si hidrobiciclete. In padurea deaspra lacului, o poteca lata si pietruita este un loc minuntat pentru jogingul de dimineata sau pentru o plimbare relaxanta cu bicicleta, dupa o zi obositoare de munca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Mobilier extern
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Acces pe baza de card
Șezlonguri
Cafenea
Lift
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Serviciu lustruire încălțăminte
Alarmă
Darts
Room Service
Mic dejun în cameră
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Presă pentru pantaloni
Sala de fitness
Umbrele de soare

Locatie