Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Brasov

Descriere


Situat în orasul istoric Brasov, într-o zona linistita, Hotelul Brasov ofera o gama variata de servicii, de o calitate ireprosabila, turistilor veniti aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului. Construit pentru a oferi caldura, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare din noi, Hotel Braşov vă pune la dispoziţie 18 camere confortabile şi elegante.

Camerele vă aşteaptă cu tot ce este necesar pentru a vă oferi un loc familiar: pentru relaxare sau pentru muncă.

Fiecare cameră este dotată cu cele mai moderne modalităţi de comunicare: telefon, internet wireless gratuit, 32" Full HD Led TV.

Mobilierul este nou şi de calitate, biroul este spaţios, iar patul mare şi confortabil.

Aerul conditionat vă răcoreşte după o zi toridă, iar pentru destindere aveţi minibar, plin de produse şi împrospătat zilnic.

Pentru siguranţa dumneavostră hotelul este echipat cu sistem de supraveghere video, accesul se face pe bază de cartelă magnetică, iar în fiecare cameră aveţi seif electronic.

Din dorința de a vă face să va simțiți cel puțin la fel de bine ca acasă, Hotel Brașov vă asteaptă in fiecare cameră cu halate de baie, papuci de casă si produse de igiena personală.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Sală conferință
Acces pe baza de card
Aer condiționat
Seif
Serviciu lustruire încălțăminte
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic

Locatie