Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rossmarkt Haus

Descriere

Rossmarkt Haus este alegerea potrivită pentru vizitatorii care caută un loc plin de istorie. Fiind una dintre cele mai vechi clădiri din Brașov (1493), după o renovare completă în 2019, Rossmarkt oferă confort din secolul XXI și o experiență unică în istoria secolului al XV-lea. Cele patru camere sunt dispuse la primul și al doilea etaj într-una dintre cele mai bine păstrate clădiri de patrimoniu istoric din centrul vechi al orașului Brașov.

În anii 2018 și 2019, clădirea a fost complet renovată cu efortul comun al Bisericii Evanghelice și al familiei Kovacs, aceasta din urmă conducând hotelul, sub ochii celor mai respectați experți în restaurarea din Transilvania, folosind materiale organice. Cele mai importante descoperiri arhitecturale sunt ancadramentele de piatră de la ferestrele de la primul etaj, vechiul șemineu din camera 2, frumosul tavan din lemn de la parter cu zgârieturi specifice folosite ca decor înainte de reformare și cele 3 portaluri din piatră, de asemenea, de la parter.

Camerele spațioase oferă acum tot confortul necesar în secolul 21, subliniind în același timp amprenta istorică a arhitecturii și atmosferei clădirii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Wi-Fi
Restaurant
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Aer condiționat
Fumatul interzis

Locatie