Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Safrano Palace

Descriere

Despre noi

POZITIE

Hotelul Safrano Palace este situat în centrul vechi al orașului, chiar în Piata Sfatului, la doar 50 de metri de Biserica Neagră și Casa Sfatului, în imediata apropiere a principalei artere pietonale strada Republicii.

Palatul Safrano este constructie realizata la sfarsit de secol XIX. Cu o structura tipica de han, cu camere dispuse de o parte si de alta a curtii interioare, unele dintre ele cu intrare direct din curte iar altele fiind situate in corpul de la strada (oferind o frumoasa priveliste catre Tampa si Piata Sfatului) aceasta cladire impresioneaza prin multitudinea de elemente de arhitectura si decor ce s-au pastrat peste secole. In unele camere se regasesc inca sobele cu ceramica pictata, altele au usile de lemn originale iar altele parchetul de lemn intarsiat. Fiind un monument istoric, o cladire construita acum mai bine de 150 de ani, lipsesc o serie de facilitati tipice unitatilor de cazare moderne: nu exista un lift iar treptele de acces catre etajele superioare pot fi o provocare pentru persoane cu dificultati motorii, nu exista aer conditionat, nu exista o parcare privata a hotelului, podeaua scartaie uneori iar tamplaria originala nu izoleaza fonic perfect.

Toate aceste lipsuri sunt insa pe deplin compensate de localizarea extraordinara si de serviciile oferite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Recepție
Recepție 24h
Mobilier extern
Zonă fumători
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Monitorizare video 24h

Locatie