Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tiny Transylvania

Descriere

Tiny Transylvania™ cu cele 3 căsuţe ale sale - Elizabeth®, Valentina® şi Transylvania™ - este felul în care ne-am promis că vom trăi de acum încolo: simplu, cu mai puțin, feriți de agitația orașului, dar nu rupți de lume.

Am descoperit plăcerea de a locui în mijlocul naturii, într-o căsuță de 27 de metri pătrați, acum câțiva ani.

Poate sună ciudat, dar ne-am dat seama că într-un spațiu atât de mic „bagajele” se lasă afară. Cărăm cu noi mult balast în viața de zi cu zi, la propriu și la figurat.

Un tiny house înseamnă mai puțin spațiu de depozitare și te învață care îți sunt prioritățile.

Acum câțiva ani am lansat Tiny Transylvania pentru a pune la dispoziția celorlalți aceasta experiență unică de care și noi ne-am îndrăgostit.

Tiny Life și cele două căsuțe ale sale, Elizabeth și Valentina, s-au născut puțin mai târziu, din dorința noastră de a dărui, de a dedica efortul nostru unei cauze: ajutorarea mamelor nevoite să își crească singure copiii și a tinerilor din casele de copii și sau cu dizabilități, care își găsesc mai greu un loc de muncă.

Te invităm să contribui la ea, să o descoperi în felul tău, într-un loc special al viitoarelor amintiri cu cineva drag sau, de ce nu, al momentelor în care ești doar tu cu tine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Mobilier extern
Serviciu curățenie
Echipament bedminton
Aer condiționat
Fumatul interzis
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Camere izolate fonic
Ciclism

Locatie