Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Modernizând conacul oltenesc al familiei și pastrand elementele tradiționale, vechi de peste 100 de ani, Conacul Bunicilor**** îmbină confortul zilelor noastre cu parfumul vremurilor vechi, prin folosirea meșteșugită a grinzilor și elementelor din lemn de stejar vechi, a elementelor de construcție specifice acelor vremuri.

Pensiunea, situată la baza Transalpinei, este înconjurată de peste 20.000 m2 de livezi, grădini, pădure, pârâu și zone de relaxare cu paturi de plajă, șezlonguri și hamace, oferind turiștilor posibilitatea să se relaxeze în mijlocul naturii, la umbra copacilor din care se aud, de la mijirea zorilor, vesele triluri de păsări.

Pentru copii am montat o tiroliană de 30 de m, care îi va face să chiuie de bucurie! Și, pentru ca experiența să fie completă, restaurantul pensiunii pregătește felurile de mâncare ale căror rețete, moștenite din bunici și preparate cu produse din gospodărie, alături de un pahar de vin rubiniu, stors din strugurii din podgoria proprietății, toate servite pe o terasa înconjurată de flori si pomi, vă vor face să uitați de grijile și gândurile vieții cotidiene.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Restaurant
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Zonă fumători
Șezlonguri
Echipament bedminton
Jocuri
Aer condiționat
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă
Darts
Parcare păzită
Cheie acces
Meniu copii
Prosoape plajă
Meniuri dietetice
Masă tenis
Umbrele de soare

Locatie