Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Resortul Casa Timiș este un spațiu privilegiat, de schimburi și împărtășiri în jurul unei pasiuni legate de ospitalitate, de tradiții, de vinuri și de natură. O sărbătoare a prezentului, care la noi e sinonimă cu „bucuria de a trăi”. Tot ce se petrece aici este despre suflet și dedicare și poartă dorința de a pune în valoare o parte din identitatea românească, pornind de la o tradiție bogată, ai cărei transmițători vrem să fim.

Ospitalitatea de familie, serviciile impecabile, gastronomia cu suflet sunt parte din ființa și ethos-ul nostru dar și din terroir-ul nostru. Întregul proiect este o extensie a valorilor familiei mele și a valorilor mele personale. Este proiectul meu de suflet, proiect căruia i-am dedicat ultimii 4 ani din viața mea. Ani în care pot să spun cu imensă bucurie și mândrie că am schimbat geografia și energia locului și am pus pe harta ospitalității românești un proiect irepetabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Saună
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Restaurant
Canale TV copii
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Acces pe baza de card
Șezlonguri
Aer condiționat
Serviciu lustruire încălțăminte
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Alarmă fum
Parcare păzită
Serviciu curățătorie
Acces pe bază de cartelă
Camere izolate fonic
Parcare cu valet
Prosoape plajă
Piscină
Jacuzzi
Umbrele de soare
Facilități camere VIP
Mini Golf

Locatie