Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Benelux

Descriere

Ziua 1. București – Paris

Check-in și imbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni, București pentru zborul cu destinația Paris. Sosire la Paris și transfer la hotel. Cazare in zona Paris.

Ziua 2. Paris

Mic dejun. Paris este capitala Franței și unul dintre cele mai importante orașe europene, dar și un centrul cultural, gastronomic, artistic și al modei de talie internațională. Turul orașului include: Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Opera Garnier, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, Muzeul d’Orsay, Champs Elysees și Arcul de Triumf. Cazare in zona Paris.

Ziua 3. Paris – Lille – Bruxelles

Mic dejun. Plecare spre Bruxelles - capitala Belgiei și centrul administrativ al Uniunii Europene. Pe parcurs se vizitează centrul istoric al orașului Lille, un important centru universitar și cultural al Franței. Ajunși in Bruxelles, se vizitează: Marele Palat și galeriile regale, scultura Manneken Pis, Palatul Regal, Palatul Națiunilor, Biserica Sf. James on Coudenberg, dar și cartierul Marolles. Cazare in zona Bruxelles.

Ziua 4. Bruxelles – Ghent – Bruges – Bruxelles

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și pentru a descoperi orașul pe cont propriu sau opțional, se vizitează orașele Ghent și Bruges. Orașul Ghent este un oraș portuar și universitar, iar turul acestuia include: Castelul Conților, centrul istoric cu casele Graslei și Korenlei, clopotnița Belfry cu statuia dragonului, dar și podul St. Michael. Bruges este una dintre principalele destinații turistice din Belgia cu clădiri frumos decorate ce datează din sec. XIII. Cazare in zona Bruxelles.

Ziua 5. Bruxelles – Luxemburg – Bruxelles

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și pentru a descoperi orașul pe cont propriu sau opțional, se vizitează orașul Luxemburg, capitala țării cu același nume. Turul orașului include: Palatul Ducal - reședința oficială a familiei ducale, catedrala Notre-Dame de Luxemburg, cornișa cunoscută ca cel mai frumos balcon al Europei, Piața constituției, dar și vechea cetate.

Cazare in zona Bruxelles.

Ziua 6. Bruxelles – Rotterdam – Haga – Amsterdam

Mic dejun. Plecare spre Amsterdam, dar pe parcurs se vizitează unul dintre cele mai mari orașe portuare ale Olandei: Rotterdam. Se vizitează Euromast – cel mai mare turn de observare din țară, dar și complexul de mori de vant Kinderdijk - inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Se vizitează de asemenea, orașul Haga, casa Parlamentului Olandez, dar și a Curții Internaționale de Justiție ONU. Turul panoramic include: complexul Binnenhof, Palatul Escher, Sala Cavalerilor -o clădire gotică din sec. XIII, dar și Palatul Păcii. Cazare in zona Amsterdam.

Ziua 7. Amsterdam

Mic dejun. Cu o istorie de peste 800 de ani, orașul Amsterdam oferă posibilitatea de a descoperi castele antice, muzee fascinante, celebrele canale, dar și multe alte atracții turistice. Turul orașului include: Palatul Regal, casa Anna Frank, plimbare pe canalul Herengracht - inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, cartierul Jordaan, biserica Ons’ Lieve Heer op Solder, dar și Piața Leidseplein. Cazare in zona Amsterdam.

Ziua 8. Amsterdam – Eindhoven – București

Mic dejun. Transfer la Aeroportul Internațional din Eindhoven pentru check-in și imbarcare pentru zborul cu destinația București.

*Plecările din 23.05 și 30.06 se organizează in sens invers.

Servicii incluse in preț:
• Bilet de avion Bucuresti - Paris/ Eindhoven - Bucuresti (Inclus)
• Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana (Inclus)
• Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3* (Inclus)
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)

Servicii neincluse in preț:
• Asigurare medicală și storno
• Intrări la obiectivele turistice
• Taxe de oraș
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) - optional

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie la Ghent si Bruges: 69 euro/persoana
• Excursie in Luxemburg: 79 euro/persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 199 euro/persoana
• Pachet 2 excursii și supliment demipensiune: 329 euro/persoana

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.