Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace Bulevard


Descriere

Bine ați venit la proprietatea noastra de 3 stele, o bijuterie arhitecturală situată în inima vibrantă a Clujului-Napoca. Îmbinând farmecul istoric cu confortul modern, Palace Bulevard este amplasat în fosta casă a ilustrului om politic Alexandru Vaida Voevod, oferind o atmosferă distinctă și rafinată.

Locația noastră privilegiată, în apropierea Operei Naționale din Cluj-Napoca, vă permite să explorați cu ușurință bogăția culturală și artistică a orașului, fiind înconjurat de teatre, muzee, restaurante și zone de shopping.

Facilități și servicii:

Camere elegante: Camerele noastre sunt amenajate cu gust și atenție la detalii, asigurându-vă o experiență de cazare confortabilă și relaxantă. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, cum ar fi televizor, minibar și acces gratuit la internet WiFi.

Restaurant și lounge: Restaurantul nostru vă invită să savurați un mic dejun gustos, pregătit cu măiestrie de bucătari talentați. De asemenea, lounge-ul nostru confortabil vă oferă un loc placut unde vă puteți bucura de relaxare și momente de conversație.

Servicii personalizate: Personalul nostru amabil și profesionist este pregătit să vă asiste în fiecare etapă a șederii dvs. Oferim servicii de concierge, rezervări de bilete, informații turistice și alte solicitări speciale pentru a vă face șederea cât mai plăcută și confortabilă.

Accesibilitate și conexiuni excelente: Fiind situat în centrul orașului, hotelul nostru beneficiază de o accesibilitate excelentă la mijloacele de transport în comun și la principalele atracții turistice.

Experimentați o combinație unică de istorie, eleganță și confort la proprietatea noastra de 3 stele, situat în fosta casă a lui Alexandru Vaida Voevod. Vă invităm să vă bucurați de ospitalitatea noastră autentică și de facilitățile moderne, creând astfel amintiri de neuitat în timpul șederii dumneavoastră în Cluj-Napoca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Zonă fumători
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Monitorizare video 24h

Locatie