Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilion Hotel Spa


Descriere

În Nordul Eviei, se află faimosul oraș balnear Edipsos. Un oraș cunoscut pentru izvoarele sale termale, care atrage vizitatori din toată Grecia și din străinătate.

Se spune că Edipsos era locul preferat al scriitorului Plutarh, dar și al filosofului Aristotel.

Stațiunea a fost frecventată des de oameni celebri precum actorii Anthony Quinn, Sophia Loren, Marcello Mastroiani, Marlon Brando, Greta Garbo, Omar Sharif, cîntăreața de operă Maria Callas și afaceriști precum Aristotel Onassis.

Edipsos este o statiune faimoasă pentru tratament balnear încă din antichitate. Aici veti gasi 80 de izvoare de apă termală, bogate în fier, sulf, calciu, radon și magneziu, care apar la suprafață la temperaturi între 28-86 grade Celsius. Unele izvoare apar chiar si pe coastă unde, în timp, s-au format mici bazinete (de forma unei vane), in care va puteti aseza (gratuit) și lăsa pătrunși de căldura apei.

Confort superlativ, curatenie examplara si design modern al camerelor sunt doar trei dintre caracteristicile pentru care oaspetii revin cu drag la Ilion Spa Hotel. Fie ca planuiti un sejur scurt sau un intreg concediu, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de tipuri de camere si de pachete de cazare in Grecia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Mobilier extern
Terasă acoperită
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Birou informații
Piscină
Jacuzzi
Facilități Spa
Zona relaxare Spa
Centru Spa și Wellness
Facilități grătar
Proceduri Spa

Locatie