Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea La Moara


Descriere

Într-un mic colț de rai, înconjurată de mesteceni ce freamătă în vânt, se găsește Pensiunea La Moară. Cu o arhitectură tradițional românească, unde lemnul face casă bună cu piatra de râu, această “acasă departe de acasă” este parcă uitată de timp, dar cu toate utilitățile necesare traiului modern.

Dacă dorul de ducă încă te mai cheamă, pârtiile de schi din zonă te cheamă la mișcare, herghelia Lucina te îndeamnă să descoperi libertatea, iar Masivul Rarău îți dezvăluie frumusețea Bucovinei.

Pensiunea dispune de 23 locuri de cazare în 6 camere duble, 1 tripla si doua apartamente, locurile putând fi suplimentate cu paturi pliante pentru copii.

În cămara noastră dulcețurile de nenumărate feluri așteaptă să fie gustate cu pită caldă și unt din belșug, iar siropurile se înfrățesc cu apa rece de izvor să ostoiască setea călătorilor. În odăile albe levănțica parfumează aerul, florile zâmbesc în glastră iar în bucătărie se pregătesc ospățuri pentru călătorii obosiți.

Pentru o experiență culinară îmbunătățită, gândim zilnic un meniu bazat pe cultura locală, tradițiile și obiceiurile gastronomice din Fundu Moldovei și din Bucovina, folosind ingrediente locale de bună calitate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Restaurant
Recepție
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Șezlonguri
Jocuri
Monitorizare video zone comune
Mic dejun în cameră
Parcare păzită
Monitorizare video 24h
Zonă TV la comun
Camere izolate fonic
Cheie acces
Meniu copii
Birou informații
Meniuri dietetice
Zonă picnic
Șemineu extern
Ciclism
Facilități grătar
Bufet copii
Cărți, muzică copii
Divertisment

Locatie