Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Miruna-Valentin

Descriere

Pensiunea Miruna-Valentin aflată în incinta satului de vacanță Zodiac-Jupiter, precum o oază de lumină înconjurată de pădure, la numai 400m de plaja Jupiter și 600m de plaja Neptun, oferă clipe de neuitat si momente de relaxare sub clar de lună într-un miros îmbătător, emanat de diversitatea vegetației și a plantelor ce alcătuiesc o frumoasă grădină, pusă la dispoziție tuturor turiștilor de toate vârstele.

Accesul către locație se face direct din șoseaua principală, mai exact varianta stațiunii Jupiter ce leagă intersecția de lângă campingul Zodiac si intersecția din fața Hotelului Rio.

Pensiunea Miruna Valentin ofera cazare in Jupiter si se afla in incinta satului de vacanta Zodiac-jupiter in mijlocul naturii precum o oaza de lumina in mijlocul padurii, la numai 400m distanta de plaja Jupiter si 600m de plaja Neptun.


In cadrul pesiunii gasiti diferite optiuni de relaxare pentru toate varstele, divertisment atat in cadrul pensiunii cat si în imprejurimi.


Configuratia pensiunii este structurata astfel:


parter: 4 camere triple si 4 camere duble;

etajul 1: 7 camere duble;

etajul 2: 3 camere duble, 2 camere triple de lux si 1 apartament de lux;

mansarda: 4 apartamente.

Fiecare camera are in dotare Tv, aer conditionat, frigider, baie proprie. Accesul catre locatie se face direct din principala, mai exact varianta statiunii Jupiter ce leaga intersectia de langa campingul Zodiac si intersectia din fata Hotelului Rio.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Restaurant
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Zonă fumători
Cafenea
Aer condiționat
Fumatul interzis
Alarmă fum
Parcare păzită
Acces pe bază de cartelă
Masă tenis

Locatie