Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GooApartments Five

Descriere

Apartamentul GooApartments Five se afla în zona centrală a stațiunii, la etajul 4 în ansamblul rezidențial Building Ștefan Mamaia Nord 2, cu vedere la mare, pe promenadă, în imediata vecinătatea a plajei Mackerel din stațiunea Mamaia Nord. Apartamentul este finalizat în iulie 2021, cu dotări și finisaje deluxe, realizate la un nivel calitativ ridicat. Dotarea apartamentului este una completa, astfel încât oaspeții noștri beneficiază de tot confortul unei vacante deosebite. Bucătăria este dotata cu tot ce isi poate dori un bucătar iscusit, de la vesela pana la toate instrumentele necesare ( plita, cuptor, cuptor microunde, frigider cu congelator, prăjitor de pâine, esspresor de cafea, etc). De asemenea apartamentul este dotat cu mașină de spălat, uscător de haine, fier și masa de călcat, aspirator, aer condiționat, etc.

Bineînțeles ca fiecare apartament dispune de conexiune wi-fi de mare viteza. În concluzie, aveți toate cele necesare pentru a petrece o vacanta de excepție. Iar echipa GooApartments va fi permanent la dispoziția dumneavoastră pentru orice solicitare. Va așteptăm sa ne fiți oaspeți și sa petreceți o vacanta perfecta alături de familiei dumneavoastră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Lift
Aer condiționat
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Acces pe bază de cartelă
Camere izolate fonic
Cheie acces
Plajă
Birou informații
Cameră fără alergeni
Bancomat
Schimb valutar
Pescuit

Locatie