Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Constantin Bucovina

   Str Constantin Grămadă, Municipiul Câmpulung Moldovenesc Vezi locatia pe harta

Descriere

Îmbrățișat de frumusețea nesfârșită a Bucovinei, Complexul Turistic Bucovina se erijează ca un sanctuar de relaxare și rafinament în inima Câmpulung Moldovenesc. Aici, tradiția se împletește cu modernitatea, oferind oaspeților un echilibru perfect între confortul contemporan și autenticitatea locală.


Fiecare cameră a complexului este concepută pentru a satisface nevoile diverse ale oaspeților noștri: de la intimitatea Camerei Double Standard și eleganța Camerei Double Queen, până la luxul incontestabil al Camerei Double Deluxe și funcționalitatea Camerei Business.


Peisajele mirifice care înconjoară complexul servesc ca fundal pentru momentele dvs. de relaxare, iar facilitățile de top, combinat cu serviciul nostru atent și personalizat, garantează o ședere memorabilă.


Complexul Turistic Bucovina este nu doar o destinație, ci o experiență, un loc unde natura, cultura și oaspeții converg pentru a crea amintiri de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Fumatul interzis
Birou informații

Locatie