Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Cindrel


Descriere

Bine ați venit

la hotelul nostru montan încântător, situat în inima Păltinișului, județul Sibiu. Hotelul nostru dispune de 47 de camere confortabile, inclusiv 20 camere standard twin, 20 camere superior twin, 3 camere superioare cu pat dublu și 4 apartamente cu pat dublu în dormitor și canapea extensibilă în living.


Hotelul nostru

este destinația perfectă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de agrement. Oferim o serie de facilități, inclusiv o piscină interioară și o saună pentru relaxare și rejuvenare. Pentru cei care caută aventură, oferim excursii ATV prin peisajul montan frumos.


Pentru călătorii de afaceri

avem o sală de conferințe care poate găzdui până la 100 de invitați, dotată cu tehnologie de ultimă generație și toate facilitățile necesare pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este un succes. Pentru evenimente speciale, avem o sală dedicată și un restaurant cu terasă care poate satisface toate nevoile dumneavoastră.


În lunile de iarnă

vă puteți bucura de proximitatea noastră față de două pârtii de schi din Păltiniș, făcând hotelul nostru destinația perfectă pentru o evadare de iarnă. Iar în timpul verii, puteți savura drumeții, ciclism montan și alte activități în aer liber în zona înconjurătoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Restaurant
Recepție
Recepție 24h
Canale TV copii
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Cafenea
Parcare pe stradă
Jocuri
Lift
Seif
Serviciu lustruire încălțăminte
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Birou informații
Piscină
Facilități grătar
Divertisment

Locatie