Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dambu Morii

Descriere

DOMENIUL DAMBU MORII


La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.


Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant, o sală de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasă și două săli de conferințe cu dotări specifice: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteză.


Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile în aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dâmbu Morii, în grădina de vară. Experiența bogată ne ajută să organizăm cu succes evenimente festive, conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.


NOU! Marabou – terasa cu piscină a hotelului este acum pregătită pentru desfășurarea celor mai spectaculoase petreceri în aer liber având capacitatea de 350 de locuri.


Facilitățile locației sunt completate de piscina exterioară încălzită, locul de joacă pentru copii în parcul natural, grădină de vară și parcare supravegheată video.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Recepție
Recepție 24h
Loc de joaca exterior pt. copii
Sală conferință
Piscină

Locatie