Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC MAX INTENATIONAL


Descriere

Complexul turistic "Max International" din Râșnov, Transilvania, reprezintă o destinație atrăgătoare și variată pentru turiști datorită amplasamentului său strategic în apropierea unor obiective turistice de renume, precum Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Aeroportul Ghimbav, Poiana Brașov, Dino Parc și altele. Acest complex impresionant oferă o gamă diversificată de facilități și servicii pentru a asigura o experiență plăcută și relaxantă pentru fiecare vizitator.

Cu un total de 32 de camere, Complexul Max International dispune de suficientă capacitate pentru a găzdui o varietate de oaspeți. Indiferent dacă călătoriți pentru o noapte, un weekend sau în cadrul unor rezervări de grup, locația se adaptează cu ușurință pentru a satisface nevoile fiecărui tip de rezervare.

Facilitățile de conferințe și evenimente sunt, de asemenea, o caracteristică distinctivă a acestui complex turistic. Sala de conferințe bine echipată poate găzdui întâlniri și evenimente de afaceri, în timp ce sala de evenimente oferă un cadru elegant pentru diverse ocazii speciale. Aceasta înseamnă că Complexul Max International nu este doar un loc de relaxare, ci și un loc potrivit pentru organizarea de evenimente importante.

Cât despre opțiunile culinare, restaurantul și clubul din cadrul complexului oferă o varietate de preparate delicioase, astfel încât oaspeții să se bucure de experiențe gastronomice de calitate. De asemenea, terasele, atât cea de la etajul doi, cât și cea din curtea interioară, oferă un cadru relaxant pentru a savura mese în aer liber sau pentru a petrece momente de relaxare într-o atmosferă plăcută.

Pentru cei interesați de relaxare și wellness, facilitățile spa includ jacuzzi, saună și solar, oferind o oază de relaxare pentru oaspeți. Sala de fitness completează această ofertă pentru cei care doresc să păstreze un stil de viață activ și sănătos.

Datorită gamei variate de facilități și servicii, Complexul Max International se dovedește a fi un loc excelent pentru orice tip de rezervare - de la escapade de scurtă durată la rezervări de weekend, evenimente speciale, precum și pentru organizarea de teambuilding-uri. Amplasat într-o zonă atrăgătoare a Transilvaniei, acest complex turistic se bucură de o poziție privilegiată, oferind acces ușor la multe dintre atracțiile de top ale regiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Restaurant
Cameră de jocuri
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Cafenea
Parcare pe stradă
Jocuri
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Zonă TV la comun
Cheie acces
Karaoke
Facilități persoane cu dizabilități
Snack Bar
Sala de fitness
Facilități camere VIP
Discotecă
Schimb valutar
Cărți, muzică copii
Divertisment

Locatie