Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereBobocel Villa, situată în frumosul sat Sfântu Gheorghe din Delta Dunării este construita in anul 2022, situata aproape de centrul localității, pe strada principala, in apropierea pontonului „Navrom”, a restaurantului „La Sfătoi” si a magazinului alimentar „La Doi Pași”

Important pentru noi este să vă oferim o experiență de neuitat, de aceea, ne dedicăm să oferim cele mai confortabile camere cu mobilier modern, cu TV prin satelit si servicii de video streaming, aer condiționat, minibar și acces la internet WiFi. Fiecare cameră are baie proprie, cu dus walk-in, uscător de par, astfel încât să vă puteți simți ca acasă.

De asemenea, avem o bucătărie in sistem self catering si un loc spațios de luat masa.

În curtea noastră generoasă, veți găsi un grătar pentru seri relaxante în aer liber și un loc de joacă pentru copii, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de timpul petrecut împreună.

Sperăm să vă întâmpinăm curând la Bobocel Villa, întotdeauna avem un zâmbet sincer și o dispoziție pozitivă pentru fiecare oaspete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Cafenea
Aer condiționat
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Plajă
Birou informații
Facilități grătar
Bucătărie la comun
Pescuit

Locatie