Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bucurati-va de servicii de cazare de cea mai buna calitate, cu mic dejun inclus, oricand ajungeti in vestul tarii sau in orasul Timisoara!

Fie ca aveti nevoie de cazare pentru cateva zile la o pensiune in Timisoara, pentru un city-break sau pentru concediu, Pensiunea Elisei din Timisoara va ofera un cadru placut si prietenos de cazare, care va va face mult mai placuta sederea in orasul de pe Bega.

Pensiunea Elisei este situata in orasul Timisoara, pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, nr. 70, la o distanţă de 7 minute de Gara de Nord, 10 minute de zona centrala a orasului si 35 de minute de Aeroportul Traian Vuia, Timisoara.

Cazare, in conditii excelente, recomandata pentru city-break, vacanta in Timisoara sau calatorii in interes de serviciu!

Pensiunea Elisei este o optiune excelenta atat pentru un city-break in Timisoara, cat si pentru calatoriile desfasurate in interes de serviciu in zona de vest a tarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie