Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viewtopia-The Secret Land


Descriere

Situat in Valea Drăganului din județul Cluj, Transilvania, Viewtopia se adreseaza tuturor celor indragostiti de natura, de munte, ape curgatoare, liniste, intimitate si de frumos.


Valea Draganului este situată in inima Muntilor Apuseni,la limita masivului Vlădeasa, munților Meseș și depresiunii Huedin si este străbătută de râul Drăgan. Este situată la 65 km de Cluj-Napoca, 84 km de Oradea si 70 km de Zalau.


Este un loc în care este bine să mergi doar cu oameni dragi, prieteni buni, pentru că în Valea Drăganului toate sfârşesc, invariabil, prin a-ţi fi dragi. Peisajul nu-ţi taie respiraţia cum se intampla de obicei, ci ţi-o aşază la loc.


Satul de vacanta Viewtopia - The Secret Land este o locatie inedita de cazare din Valea Draganului. La acest lucru contribuie amplasamentul deosebit de avantajos la circa 100 metri soseaua principala, intr-un loc intim si linistit, pe malul stang al Vaii Draganului.


Satul de vacanta dispune momentan de 2 casute, cu o capacitate totala de 10 locuri:

  • Casuta albastra are capacitate de 6 locuri , 2 bai si bucataria complet utilata. Are access la loc de gratar, filigorii si loc de luat masa.
  • Casuta mexicana are capacitate de 4 persoane ( 2 paturi duble din care unul este situat la mezzanine) , 1 baie si bucatarie complet utilata, ponton cu iesire la lac, acces la toate facilitatile mentionate mai sus.


Regulament interior:

Check in: Ora 16:00

Check out: Ora 12:00


Se va comunica numele si numarul de telefon pentru persoanele cazate(din motive de siguranta).

Plata se face in momentul cazarii.

Pentru o relaxare deplina puteti incerca deconectarea totala de la tehnologie pe parcursul vizitei dumneavoastra , dar daca doriti totusi sa ramaneti conectati puteti folosi reteaua noastra WIFI: Viewtopia The Secret Land , parola: thesecret

In interiorul casutelor se vor purta papuci de camera.

Fumatul este strict interzis in interiorul casutelor.

Vesela se spala de catre utilizatori.

Aerul conditionat(unde este cazul) se foloseste doar cu geamurile inchise.

Pentru gratar, carbunii se vor aduce de catre dumneavoastra.

Nu se accepta animale de companie.

Muzica se asculta la un nivel la care cei din jur nu vor fi deranjati.

Va rugam sa vizualizati pozele de pe site pentru a intelege cum sunt pozitionate camerele si paturile din interioriul casutelor.

Respectati-i pe ceilalti din jur asa cum ati dori sa fiti respectati.

Viewtopia - The Secret Land este înconjurata de un râu si două pâraie. Pe proprietate este amplasat un lac de pescuit, poduri si insulite pe lac. Datorita mediului natural e posibil sa gasiti insecte (paianjeni, tantari, capuse, furnici), animale (caini, pisici, serpi mici de apa, soparle) si pasari. Va rugam sa acordati o atentie sporita tuturor acestor lucruri.

Viewtopia The Secret Land nu isi asuma responsabilitatea in cazul unor posibile incidente.

Accesul la activitatile oferite in zonele de relaxare se face strict pe responsabilitatea si riscul oaspetilor.

Puteti vizualiza intregul document ' Termeni si Conditii Generale_Viewtopia_The Secret Land' accesand urmatorul link - https://viewtopia.eu/termeni-si-conditii/ - Prin realizarea unei rezervări sau prin beneficierea de serviciile pe care le oferim, vă exprimați acceptul cu privire la conținutul acestor termeni și condiții.


Asigurați-vă că aceste informații sunt corecte. Dacă nu, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, pentru a face corecțiile necesare la adresa:

E-mail: contact@viewtopia.eu

Telefon: +40 (744) 291 427


Pentru a va planifica cat mai bine vizita va recomandam urmatoarele obiective turistice din zona:

- Barajul Dragan Floroiu;

- Cascada Valul Miresei;

- Casa Memoriala Octavian Goga (Ciucea);

- Cetatea Bologa;

- Moara de Apa de la Bologa;

- Arborele Sequoia;

- Lacul Belis Fantanele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Terasă
Loc de joaca exterior pt. copii
Terasă acoperită
Zonă fumători
Șezlonguri
Echipament bedminton
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Darts
Zonă picnic
Masă tenis
Tobogane
Pescuit

Locatie