Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zabola Estate - Transylvania


Descriere

Domeniile istorice ale familiei Mikes vă fac să vă simțiți ca într-o pictură de Monet în care abundența culorilor vă uluiește și vă duce direct în anii 20. Unii zic că l-au văzut chiar pe Hercule Poirot furișându-se afară din sufragerie.

Locația este de 600 de ani reședința familiei iar clădirile, din diferite epoci, folosite pentru cazarea musafirilor se află într-un parc de 50 hectare care se afundă în pădurile vaste ale Carpaților Răsăriteni.

Suntem profesioniști în ceea ce privește provincia. Transilvania este printre ultimele regiuni din Europa unde încă există natura sălbatică pe care dorim să o păstrăm astfel pentru următoarele generații.

Afundați-vă în acest stil de viață tipică mediului rural din Transilvania și bucurați-vă de experiențe care redeschid bucuria zilelor glorioase ale anilor 20 când prietenii sau rudele vizitau domeniul pentru concerte, lectură, expoziții sau dineuri.

Domeniul Zabola este format dintr-un uriaș parc presărat cu 7 clădiri istorice, lacuri, peste 100 de specii de plante și aria de conservare a biotopului Carpatin al domeniului. Acest biotop este baza unei bogate faune sălbatice. Dacă desenăm un cerc imaginar în jurul Domeniului Zabola închidem mai mult de un milion de hectare de pădure carpatină. Cea mai apropiată așezare spre Est este la 60 de Km distanță. Animalele cu care conviețuim în acest biotop sunt de mare valoare pentru noi. Pe lângă căprioare, mistreți, cerbi, urși, lupi

și râși, aria de conservare este zona de habitat pentru berze, stârci, veverițe, bufnițe, lilieci, broaște și multe alte animale. Dorim să deschidem porțile acestui sanctuar natural pentru Dvs. și să vi-l facem accesibil într-un mod grijuliu.

Pentru a vă bucura din plin de momentele petrecute la noi puteți combina serviciile noastre adăugând un observator de urși, o partidă de saună în pădure sau chiar o cină specială cu o duzină de lumânări în pavilionul de lângă saună. Dacă vă place adrenalina optați pentru călăritul în pădure sau un prânz extravagant pe Hanging Terrace.

Casele de oaspeți din secolele XVIII, XIX, sunt numite după funcțiile originale: The Machine House (Casa mașinăriei), The Saddle House (Casa harnașamentelor), The New Castle (Castelul nou). Aceste clădiri dispun în total de 20 de spații de cazare. Pe lângă Domeniul Zabola familia Chowdhury mai dispune de o proprietate în sălbăticiunea de la Bixad: Dobrica Hunting Lodge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Restaurant
Recepție
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Șemineu interior
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Cafenea
Check-in / Check-out prioritar
Alarmă fum
Room Service
Mic dejun în cameră
Parcare păzită
Cheie acces
Meniu copii
Facilități persoane cu dizabilități
Meniuri dietetice
Zonă picnic
Facilități camere VIP
Discotecă

Locatie